Letovanje za mlade u Bugarskoj

Letovanje za mlade u Bugarskoj

Bugarska je veroma privlačna i interesantna destinacija za sve mlade turiste koji vole noćni provod i zabavu, i one koji žele letovanje za mlade. Povoljna je destinacija tako da svi mladi koji žele da se dobro provedu, pošto je noćni provod u Bugarskoj dosta popularan, ovde neće pogrešiti.

letovanje za mlade

U sezoni turisti iz celog sveta su zanteresovani za ovu destinaciju. Sezona u Bugarskoj traje od maja do oktobra. Pored toga što ima lepo i čisto more, peščane plaže sa postepenim ulaskom u vodu, pored porodica koje vole baš odve da provedu svoj odmor, letovanje za mlade u Bugarskoj je najpopularnije. Mesta koja su idealna za mlade su Sunčev Breg, Nesebar, Zlatni Pjasci…

Sunčev Breg za dobar provod

Najbolje mesto za izlaske i noćni provod je Sunčev Breg, koji definitivno ima najviše klubova, diskoteka, koji rade do ranih jutarnjih časova. Muzika koja se sluša je raznovrsna tako da će svako naći po nešto što voli. U Sunčevm Bregu dosta lokala radi 24h, bez zatvaranja. Uglavnom veče počinje uz utakmice koje se prate na svakom koraku , pošto naravno letnja sezona ima mnogo fudbalskih utakmica koje prate turisti iz celog sveta. Naravno kada se utakmice završe , za mlade kreće noćni život.

letovanje za mlade

Mladi se ovde mogu provoditi do zore, pa se često mogu videti u ranim jutarnjim časovima kako se vraćaju u hotel nakon izlaska. Lazur je jedna od najvećih i najpopularnijih diskoteka u Crnom moru, i mesto sa jako puno energije. Svi klubovi su puni tokom cele sezone.

Barovi, Ceca, odlične cene

Preko dana su puni kafići i barovi na plaži. Poznato je da su Bugari ludi za našom Cecom. Nemojte začuditi kad naiđete na mesta sa našom muzikom. Cene u Sunčevom bregu su jako povoljne, naravno kao i svuda i ovde zavisi od mesta do mesta. Ali u nekim diskotekama možete proći jeftinije nego u Beogradu. Jedan od najboljih barova na plaži u Sunčevom Bregu je Mexo bar. Tamo su nekada i potrebne rezervacije unapred, pošto obično bude sve puno, nemojte ovo mesto nikako da propustite.

Ako ste smešteni u Nesebaru, pošto su mesta spojena šetalištem, najbolje bi bilo da izađete u Sunčev Breg. Iako i Nesebar važi za odličnu destinaciju za mlade, u Sunčevom Bregu ćete se bolje provesti.
Pored porodica, Bugarska je odlična za mlade, važi za jednu od povoljnijih destinacija sa odličnom zabavom i nezaboravnim provodom.

(Marija Čarević)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *