Odličan predlog za vikend uživanje

Odličan predlog za vikend uživanje

Ovo leto nije se naročito proslavilo, s obzirom na to da su dani uglavnom bili kišoviti i ometali odlazak na plažu i uživanje u kupanju.

Međutim… Meteorolozi prognoziraju da će u narednom periodu biti toplijih dana, te ako razmišljate gde biste ih proveli, imamo odličan predlog za vas.

Aquaworld resort

U severnom delu Budimpešte, svojim posetiocima nudi pregršt bazena i zanimljivosti u kojima može uživati cela porodica. Ovaj veliki tematski park otvoren je tokom cele godine, u peridu od 07-22h, i nudi provod koji nikada nećete zaboraviti.

U zavisnosti kakav tip razonode volite, bićete u prilici da birate između brojnih atrakcija koje su u ponudi. Za one koji vole aktivan odmor i skok adrenalina na raspolaganju su ogromni bazeni sa vodenim toboganima, kao i talasima za surfovanje.

Sa druge strane, za one koji vole mir, tišinu i relaksaciju, tu je opuštajući centar u kom možete potražiti bekstvo od svakodnevnog užurbanog života.

Orijental Spa Wellness & Fitness centar deo je Aquaworld rizorta koji u čak tri spojena centra svojim posetiocima nudi različite vrste usluga i tretmana. Ovde ćete pronaći zatvorene i otvorene bazene za relaksaciju, mandala kupalište, saune, parna kupatila ili hamam. I sve to ukoliko ste potpuno fokusirani na kompletno opuštanje tela i uma.

masaža, wellness, spa, budimpešta, aquaworld, resort
Kompletno opustanje uma i tela…

Ipak, ako želite da poradite na svojoj fizičkoj kondiciji i figuri, tu su fitnes sale sa savremenim spravama, tereni za tenis, odbojku ili skvoš, u kojima možete vežbati samostalno ili uz pomoć trenera.

Za dame i gospodu koji vode računa o svojoj pojavi, ovaj orijentalni raj nudi egzotične tretmane u kozmetičkom salonu, usluge frizerskog salona ili stomatološke ordinacije.

Poseban deo Wellness centra predstavlja svet sauna, sa čak 11 jedinica posvećenim ovom tretmanu za unapređenje fizičkog i mentalnog stanja. Na vama je samo da odaberete da li ste za rusku ili finsku saunu, spoljašnju drvenu ili kristalnu saunu, bio ili infrared saunu. Za one kojima suvišno znojenje ne prija, tu je tepidarijum – specijalno dizajnirani ležaj koji prati liniju kičme, a zagreva se do temperature tela.

budimpešta, resort, uzivanje, infrasauna
Infrared sauna, Aquaworld resort, Budapest

Sam vodeni park ovog nezaboravnog rizorta izgleda velelepno: pokriven je ogromnom staklenom kupolom, a poseduje i zamak sa kog se pruža pogled na ceo kompleks.

Ukoliko vas ovoliko sadržaja i zanimljivih aktivnosti toliko iscrpi da odustanete od vožnje ka kući, budite bez brige. Aquaworld resort ima i hotel sa 309 modernih i prostranih soba i apartmana. Ovde možete odabrati jednu od 261 soba koje su smeštene u glavnoj zgradi, ili pak junior suite ili suite sobu. Luksuznija varijanta su apartmani kojih ima 48, sa dve ili tri spavaće sobe, koji su sa hotelom povezani putem podzemnog prolaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *